MILANO WHITE

MILANO FASHION WEEK
Basil & Breeze is jaarlijks uitgenodigd om een bezoek te brengen aan de creatieve en innovatieve fashion show Milano WHITE. In januari en september zullen we Milaan bezoeken om nieuw inspiratie op te doen voor onze tassen en handschoenen collectie. Het is altijd een feest om je een paar dagen onder te dompelen in creativiteit en volop inspiratie op te doen bij jonge designers die zich presenteren tijdens WHITE.

Ook het straatbeeld in Milaan biedt voldoende aanknopingspunten voor nieuwe creaties en om de keuzes te maken voor de nieuwe collecties. Op onze site zullen we je informeren over de nieuwe inspiratie en nieuwe beelden voor de komende tijd.

Dit geldt ook steeds meer voor accessoires in het modebeeld. En mate name accessoires die we aantal jaren terug niet meer zagen. De komende winter zijn dé accessoires handschoenen en clutch. Vorig jaar werd het al hier en daar zichtbaar. Maar deze combinatie is de must om je outfit te presenteren deze winter. Maxima onze koningin, is al een groot voorbeeld om deze twee accessoires naast sieraden en zonnebrillen op de kaart te zetten in Nederland.

Bij onze ateliers maakt men de handschoenen voor Valentino, MiuMiu, Prada en DG. Voor Nederland mogen wij exclusief inkopen bij ze met een beperkte collectie. Basil & Breeze heeft handschoenen van het aloude en bekendste huis in Italië. Een collectie die zich kenmerkt door handschoenen die handgemaakt zijn, van exclusieve leersoorten en veelal kasjmier gevoerd. Luxe. comfort en exclusiviteit.

Onze Clutches zijn van pythonleer gemaakt. Uiteraard gemaakt door een Italiaans huis. Handgemaakt van prachtige exclusief leer. Erg licht van gewicht, prachtig afgewerkt en nergens in Nederland “zomaar” te koop. Prachtige kleurencombinaties die goed staan bij zowel chic, sportief of casual gelegenheden. Gemaakt om je hele leven je outfit compleet te maken.

Basil & Breeze

Contact
BASIL & BREEZE
info@basilandbreeze.nl
0638147075