Nieuwe collectie - Sneak preview

Binnenkort zijn prachtige faux fur shawls verkrijgbaar op onze website. Een hele mooie kwaliteit en prachtige cadeau item voor de decembermaand. Verkrijgbaar in Donkerblauw, panterprint, panterprint donkergroen, zwart en fuchsia. Ben je geinteresseerd en wil je vast een item reserveren? mail dan info@basilandbreeze.nl de prijs bedraagt 35,00 euro exclusief verzendkosten.

Special limited collectie


preview


BLOEMENDAAL JAARMARKT FAIRE


Op zaterdag 5 september wordt weer de jaarlijkse markt in Bloemendaal georganiseerd. Kleding, brocante, lifestyle en uitverkoop van diverse winkels in het centrum.
BASIL & BREEZE is jaarlijks aanwezig met tassen en handschoenen.

https://nl-nl.facebook.com/pages/category/Event/Jaarmarkt-Bloemendaal-337365552990506/

STAND 174


De Jaarmarkt in Bloemendaal zal dit jaar vanwege Covic 19 niet doorgaan. We hopen u volgend jaar weer te ontmoeten!

Wintercollectie 2021

De wintercollectie handschoenen is ondeweg. binnenkort zullen we de nieuwe collectie presenteren. Voor dames weer volop "Maxima" handschoenen om je deze winter exclusief te kleden. Voor heren volop keuze uit prachtige leersoorten en gevoerd met kasjmier voeringen. Binnenkort meer..


collectie van Caridei Italia


Rome inkoop

We zijn in februari weer op bezoek bij onze ateliers voor autohandschoenen. We ervaren weer de passie en vakmanschap waarmee families samen werken aan een prachtig product. Van generatie op generatie wordt het vakmanschap en liefde voor leer en de producten overgedragen. Met veel plezier en gevoel worden de autohandschoenen gemaakt.


Dei Cori ROMA

We hebben weer een nieuwe voorraad autohandschoenen van onze geliefde leverancier in Rome. Een hele vriendelijke familie die de handschoenen met de hand met veel liefde, vakmanschap en aandacht voor ons maakt. We kunnen onze klanten voorzien van prachtige handgemaakte autohandschoenen als cadeau voor o.a. de kerst.


Basil & Breeze op de Lifestyle en onderdelen beurs

Jaguar Club Holland

We zijn op zondag 28 oktober aanwezig op de beurs in DRUTEN. Standnummer 38.We hebben onze autohandschoenen op de stand om te passen. Ook hebben we een prachtige tassen collectie mee! handgemaakt italiaans leer. Unieke exemplaren.

https://www.jdch.nl/evenementen/onderdelen-lifestylebeurs/


Lifestyle beurs onderdelen en accessoires Jaguar.

Basil & Breeze sponsort FRED 2019

op 3 juni

Op zondag 3 juni gaat de vijfde editie van FRED van start. Een prachtige cabrio tourtocht door het Twentse Landschap. Basil & Breeze is wederom sponsor van dit prachtige evemenement. Samen met Saab Twente, 't Lansink en De Wilmersberg en de Fotografe wordt dit evenement mogelijk gemaakt. De inzet van de organisatie is enorm en als sponsoren dragen we graag bij aan dit veelbesproken event.


FRED 2019SERIOUS REQUEST WINTER RALLY

We sponsoren op 15 december de winterrally die van start gaat in Brummen bij The Gallery. De winterrally heeft als doel geld in te zamelen voor Serious Request. We stellen een paar prachtige autohandschoenen beschikbaar voor de veiling.


voor meer informatie : http://www.gtrally.nl/winterrally/


AUTOHANDSCHOENEN voor Serious Request

Tijdens de veiling van de Winterrally worden onze autohandschoenen aangeboden.


Fashion Fair Hengelo

Fashion Fair Hengelo levert 21.500 euro op. Een prachtig resultaat bijeengebracht door ondernemers en bezoekers uit Twente. www.tubantia.nl/hengelo/21-500-euro-voor-goed-doel-in-hengelo~ac6e2b8b/

Met de Fundraising Fashion Fair Hengelo (FFFH) willen we als Rotary Hengelo Enschede Dubbelstad voor de zesde keer een goed doel combineren met een spetterend fashion event.


Een kleine sneakpeak van deze dag:

Het programma begint om 12:30u. Gedurende het middagvullend programma, met onder ander een fantastisch modeshow van Monique Collignon en een hairshow van Mufide Halaceli, kan men naar hartenlust proeven van exquise hapjes en drankjes. Tegelijkertijd kan men zich laten inspireren en informeren door de aanwezige standhouders. Daarnaast zullen verschillende muzikanten, onder wie Jan Vayne, zorgen voor een prachtige ambiance en zijn er fantastische prijzen te winnen tijdens de loterij en wordt een schilderij van Henk Lassche geveild. De presentatie is in handen van Marga Bult.

Basil & Breeze is aanwezig met een stand. Onze nieuwe collectie tassen en handschoenen zijn hier te zien.

http://www.fashionfairhengelo.nlFashion Fair Hengelo

Basil & Breeze is aanwezig opop zondag 19 november 2017. Aanvang 12:30 uur. In de Schouwburg Hengelo. Voorheen Rabotheater Hengelo.

40 jaar Jaguar Daimler Club Holland 


Op zaterdag 26 augustus 2017 viert Jaguar Daimler Club nederland een lustrum in Boxtel. 

In de middag is er een Concours d’ Élégance, waar alle prachtige auto's te bewonderen zijn van de afgelopen decenia. Het park is gratis toegankelijk voor publiek. Voor meer informatie: 

https://www.jdch.nl/evenementen/lustrumfeest-40-jaar-jdch/


Basil & Breeze is aanwezig met een Jaguar XKR. En we zullen een basis collectie autohandschoenen meebrengen om te passen en te bewonderen. 

 

40 jaar Jaguar Daimler Club Holland

www.jdch.nl/

Basil & Breeze sponsort FRED 2017


FRED is de Female Ride Eat & Drinks. De cabriotour in Twente waarbij de auto, het eten en drinken een centrale rol speelt. Vrouwen besturen de prachtige cabrio's. Het prachtige twentse landschap vormt het decor van dit jaarlijkse exclusieve evenement. Slechts een beperkt aantal auto's kunnen meedoen. Basil & Breeze is verheugd ook dit jaar weer sponsor te mogen zijn van FRED.

FRED 2017 is op 21 mei.

 

 FRED 2017

www.vrouwenvanfred.nl


Ateliers Italië

Onlangs hebben we weer een bezoek gebracht aan "onze" ateliers in Italie. Altijd weer prachtig om te zien met hoeveel passie en vakmanschap families samen bezig zijn een mooi product te maken. We hebben weer mooie tassen kunnen inkopen vooral voor de heren. Het vinden van mooie herentassen blijft een uitdaging.  IOPelle is één van de ateliers in Napels waar we tassen inkopen. De tassen worden met name gekocht door retailers uit Japan en het Midden Oosten. 

Binnenkort zullen we ook weer nieuwe voorraad ontvangen van heren autohandschoenen en dames autohandschoenen. Met de autohandschoenen in zwart leer zijn dan weer op voorraad.


Vakmanschap