Styling 2017: Clutch & Handschoen staan centraal

De Clutch en handschoen zijn ook in 2017 nog steeds aanwezig in styling tijdens de grote internationale mode presentaties. Deze klassiekers spelen nog een belangrijke rol in de eigentijdse stijling. De grote fashionshows voor zomer voorjaar zijn zelfs al geweest op de belangrijkste locaties zoals Milaan, New York en Parijs. Basil & Breeze is vaste bezoeker in Milaan. De belangrijkste omwenteling tijdens de shows is meer aandacht voor duurzaam. Duurzame stoffen producties, “normale  modellen en terug naar vakmanschap. De nadruk hoe we het echte vak blijven behouden voor de toekomst. Dit betekent ook dat veel oude technieken terugkomen in het modebeeld.

Dit geldt ook steeds meer voor accessoires in het modebeeld. En mate name accessoires die we aantal jaren terug niet meer zagen. De komende winter zijn dé accessoires handschoenen en clutch. Vorig jaar werd het al hier en daar zichtbaar. Maar deze combinatie is de must om je outfit te presenteren deze winter. Maxima onze koningin, is al een groot voorbeeld om deze twee accessoires naast sieraden en zonnebrillen op de kaart te zetten in Nederland.

Bij onze ateliers maakt men de handschoenen voor Valentino, MiuMiu, Prada en DG. Voor Nederland mogen wij exclusief inkopen bij ze met een beperkte collectie. Basil & Breeze heeft handschoenen van het aloude en bekendste huis in Italië. Een collectie die zich kenmerkt door handschoenen die handgemaakt zijn, van exclusieve leersoorten en veelal kasjmier gevoerd. Luxe. comfort en exclusiviteit.

Onze Clutches zijn van pythonleer gemaakt. Uiteraard gemaakt door een Italiaans huis. Handgemaakt van prachtige exclusief leer. Erg licht van gewicht, prachtig afgewerkt en nergens in Nederland “zomaar” te koop. Prachtige kleurencombinaties die goed staan bij zowel chic, sportief of casual gelegenheden. Gemaakt om je hele leven je outfit compleet te maken.

STYLE MODEL MAXIMA

ALTIJD CLUTCH & HANDSCHOENEN

Basil & Breeze

Contact
BASIL & BREEZE
info@basilandbreeze.nl
0638147075