Een aantal actuele reacties van klanten die we onlangs hebben ontvangen.


De handschoenen zaten donderdag al in de bus, perfect verpakt (met wat Italiaanse flair) en daarom ook aan jullie: ”complimenti”!

Veel succes nog. 👍🙂 (mrt 2021)


Omdat ik twijfelde over de maat van een paar vingerloze handschoenen, heb ik contact gehad en ben ik heel goed geinformeerd. Ook kreeg ik veel vertrouwen dat ik kon ruilen zonder problemen mocht het toch niet goed zijn. Heb als hele goede service ervaren en ik ben heel blij met de handschoenen. ze zijn van mooie kwaliteit. (BMW utrecht okt 2020)


"ik vind het heel fijn dat ik zo persoonlijk wordt geholpen, een telefoontje of een mailtje wordt snel beantwoord en er wordt actief naar goede oplossing gezocht, een digitale shop met persoonlijke behandeling, dat kan ik zeer waarderen.' landrover rijder sept 2020


"nu ik voor mijn vrouw een paar autohandschoenen heb besteld, wil ik zelf ook nog een paar bestellen. Ze zijn van zo'n mooie kwaliteit". alfa-rijder juli 2020


"DE HANDSCHOENEN ZITTEN PERFECT! "aug 2019


"snelle levering ook na omruilen. Goede communicatie en goed geholpen met het vinden van de maat" ( 9 feb 2018)


“Ik heb de handschoenen in goede orde ontvangen. Ze zijn geweldig! Ik heb al heel wat handschoenen versleten en deze zijn absoluut de beste die ik ooit heb gehad.“.  (6 nov 2017)


“Heel erg graag gedaan en nogmaals bedankt voor de superservice!!” (13 okt 2017)


“Heb zojuist de autohandschoenen ontvangen.Ik kan niet anders zeggen dan TOP kwaliteit. 'k Ben zéér tevreden over de pasvorm en de verwerking! Zelfs wat betreft het pakketje, zeer mooiverzorgd!Normaal zou je willen passen en voelen hoe zo'n handschoen zit, maar dit had niet beter gekund. Dit is niet m'n enigste paar . . . . maar wel het beste!” (6 sept 2-017)