Zeven jaar BASIL & BREEZE

Basil & Breeze al ruim zeven jaar topleverancier van autohandschoenen in Nederland en Belgie. De autohandschoen is met het verdwijnen van de specialistische retail uit het winkelbeeld verdwenen. Inmiddels heeft Basil & Breeze zich gevestigd als gerenommeerde leverancier van autohandschoenen in Nederland en België. Autoliefhebbers hebben Basil & Breeze gevonden en hebben inmiddels de kwaliteit van onze autohandschoenen ervaren. Inmiddels leveren we honderden autohandschoenen aan vele liefhebbers.

De handschoenen worden handgemaakt van hoogwaardige leersoorten. Italië. Basil & Breeze werkt samen met ateliers waar echte vakmensen het vak van leerbewerking en het maken van handschoenen nog beheersen. De handschoenen worden gemaakt in kleine Italiaanse ateliers die werken voor de grote modehuizen in Italie. Onze autohandschoenen van hertenleer waren begin dit jaar te zien in de James Bond film. Het geeft ons veel voldoening om de waardering en de complimenten te ontvangen over onze werkwijze en de kwaliteit van onze handschoenen.

Autohandschoenen worden graag als exclusief cadeau gegeven aan de autoliefhebber. Oolk de komende jaren staan we tot uw dienst als exclusieve leverancier van autohandschoenen.

Basil & Breeze

Contact
BASIL & BREEZE
info@basilandbreeze.nl
0638147075